Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Награда за Мая Петрова в международен ученически конкурс

        

 

     Мая Петрова от IV "Б" клас спечели специалната награда в международния ученически конкурс „Роди се дете, Син ни се даде”, организиран от детското онлайн списание „Щъркел”.

     Рисунката на талантливата наша представителка беше отличена сред произведенията на 205 участници в конкурса. В надпреварата се включиха деца на възраст от 4 до 18 години от шест държави - Италия, Гърция, Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна и България. Даровитите момичета и момчета показаха своите умения и в писането на есе, разказ, пиеса и стихотворение.

   Пожелаваме на Мая Петрова още много творчески успехи!

Браво, момичета!

           

      Баскетболният отбор на ОУ „Георги Бенковски” извоюва трето място на общинското първенство по баскетбол за момичета 5-7 клас. По време на играта тимът на г-жа Теодора Желязкова показа хъс, баскетболни умения и точност в стрелбата от близко и далечно разстояние. Момичетата на ОУ „Георги Бенковски” победиха на финала съперника си от ОУ „П. Яворов”. Преди това отборът ни се срещна с първенеца в класирането ОУ „А. Страшимиров”, от който загуби с минимална разлика.
     Поздравяваме нашия баскетболен тим и му желаем много спортни успехи!

    

 

Два номинирани проекта в Посланици на здравето

       

     За поредна година Министерство на здравеопазването организира Национален ученически конкурс „Посланици на здравето“.

     Тази година нашето училище   е допуснато до участие във  втора фаза на конкурса с два номинирани проекта:

Ø Първа възрастова група 1-4 клас с автор и ръководител на проекта Валентина Панайотова – класен ръководител на I б клас;

Ø Втора възрастова група 5-8 клас с ръководители Деница Етова – учител ЦДО VI-ти клас и Стефка Нонева-Георгиева – учител ЦДО V-ти клас.