Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Грамота, топка и волейболна мрежа за нашите "Малки великани"

"Малките велики" от ОУ "Георги Бенковски" са наградени с грамота за принос към разработването на "Малки велики 2020" за най-дълга волейболен пас онлайн. Организатор на събитието не е зарадваха с топка и волейболна мрежа. Ето и децата, използвайки се в нашия тим:
Борислав Иванов 5.а клас
Зафир 5. а клас
Стела 5. б клас
Константин 5.в клас
Максимилиан 5. в клас
Ивайло 6. а клас
Анна 6. б клас
Ивана 6. б клас
Виктор 6. в клас
Лилия 6.в клас

Наградиха наши деца от конкурс за рисунка, посветен на св. Пимен Зографски

Петокласничката Стела Пеева и четвъртокласничката Магдалена Сулакова спечелиха втори места в определените за годините им възрастови групи от ученически конкурс за рисунка на тема „Св. Пимен Зографски – първият български будител“.
Конкурсът бе организиран от Община Бургас , Център за подкрепа на личностно развитие –Бургас, Неделно училище към храм „Св. Пимен Зографски“ квартал Крайморие и Инициативен комитет за честване на 400-годишнината от успението на св. Пимен Зографски.
Православната църква е обявила Пимен Зограф за светец. Чества го на 3 ноември. Празникът на св. Пимен Зографски - 3 ноември – е обявен Ден на българските художници.
Честито на нашите момичета – Стела и Маги!

Даниел Стоев с поредна награда от конкурс за рисунка

Днес пристигна грамотата на Даниел Стоев от 3.б клас за участието му в Националния конкурс за рисунка "Морето не е за една ваканция", организиран от Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата. Наградата е поощрителна, а към нея са прибавени пособия за рисуване, които Даниел ще използва с удоволствие.
Поздравления за Даниел!

Трето място за Даниела от 5.А клас от конкурс за рисунка

Даниела Генова от 5. А клас спечели трето място в трета възрастова група в Националния конкурс за рисунка "Морето не е за една ваканция", организиран от Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата. Към наградата организаторите са прибавили и пособия за рисуване.
Поздравления за Дани!
 

Двама петокласници получиха грамотите си от Национален конкурс за изработване на театрални кукли

Поздравления за Марина Маринова и Христо Струменлиев от 5. А клас! Грамотите им вече са в Бургас!
Пожелаваме на двамата още много творчески хрумвания, които да бъдат забелязани и оценени!