Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Три наши художнички с "Голямата награда" от конкурс

Три художнички от ОУ"Георги Бенковски" участваха в Международния конкурс за детско творчество "Роди се дете, Син ни се даде". Можем да се похвалим, че и трите бяха отличени с "Голямата награда". 230 деца и младежи на възраст от 3 до 18 години участваха тази година в Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде" - 2020 г., от 7 държави - България, Сърбия, Украйна, Италия, Молдова, Испания, Република Северна Македония. „Благодарим на детското онлайн списание "Щъркел" за организацията на този прекрасен и вдъхновяващ конкурс, за публикуваните творчески портрети на децата и за специфичната позиция, възпитаваща в децата любов към изкуството, а не колекционерство на медали и награди“, каза учителят на трите момичета г-жа Милена Димитрова.
Браво, деца!
 

Още две първи места от конкурса „Свети Николай Чудотворец и Никулден в Бургас“

Нашите представители от конкурса, организиран от Община Бургас и Читалище "Фарза детска рисунка на темаСвети Николай Чудотворец и Никулден в Бургас“ - талантливите петокласнички Дария Георгиева и Стела Пееваq спечелиха две първи места за нашето училище. Техните прекрасни рисунки бяха заслужено отличени с най-високо призово място. Честито на двете художнички! Пожелаваме им да са здрави и да имат още много заслужени награди!

 

На снимката Дария Георгиева от 5А клас, която получава своята награда в Народно читалище "Фар".

Още една рисунка на наше дете в "Щъркел"

РисункатаХристовото семействона петокласничката Даниела Генова, възпитаник на РисувалняЕлфина“, е поместена в онлайн списанието за ученическо творчествоЩъркел“,сподели ръководителят на школата г-жа Милена Димитрова. В статията има информация и за самата Даниела, както и нейни снимки. Рисунката на Дани Христовото семейство участва в Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде".

Да й пожелаем успех!

http://blog.storks.biz/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/?fbclid=IwAR0HQPIaWDJBZzgx0zAjs-a8W-fo8ncIqOH-JDS_lCE9boFp4jDDZE9MaWw

Теодора Петрова бе поздравена лично от комисар Васил Василев

Теодора Петрова от 4.А клас, която спечели първо място със своя рисунка в конкурса „С очите си видях бедата”, организиран от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – МВР в категорията „Деца и ученици от всички общообразователни училища и центровете за подкрепа на личностно развитие в системата на предучилищното и училищно образование“, днес получи лично поздравления от комисар Васил Василев – Директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Бургас.

Благодарение на отличието на Теодора Петрова, бургаска картина за пореден път е наградена в международния етап на конкурса "С очите си видях бедата". Тематично конкурсът се провежда под егидата на Секретариата на откритото частично споразумение за големите бедствия (EUR-OPA) към Съвета на Европа.

Теди се оказа пред  обектива и на бургаските журналисти.

https://www.flagman.bg/article/230439?fbclid=IwAR2Eqdr3jWX8vacd1eQGouJHeBRzJcefjMCAdXhU395S_6jF7HkyiGSoECo

Четвъртокласничка спечели грамота от конкурс за изработване на кукла (2)

Теодора Петрова от 4.а клас спечели грамота за участие в Седмия национален конкурс за изработка на кукла "В очакване на Коледа". Темата на конкурса тази година бе "С кукла Ная - пея, уча и мечтая!"
Поздравления, Теди!