Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Още математически постижения

С максимални 21 точки от олимпиадата по математика - общински кръг - Петър Донев от 4. Б клас се класира за областния кръг, който ще се проведе тази събота, 13 февруари. Да му пожелаем успех!
И още един повод за гордост. След показани отлични резултати от общинския кръг на олимпиадата "Знам и мога" четвъртокласничките- Сияна Петкова, Мая Дончева, и Теодора Петрова отиват на на областен кръг. Браво, деца!

Трима петокласници и двама седмокласници се класираха за областната олимпиада по математика

Седмокласниците Георги Янев и Румяна Радева се класират за областния кръг на олимпиадата по математика, който е утре, 13.02. За участие в областен кръг по математика успяха да се преборят и петокласниците Аслъ Алиосман, Стефани Кавалджиева и Ангелина Теплухина.
Поздравяваме нашите отлични математици и им желаем успех в утрешното престижно областно състезание.

Над 100 медала за нашите ученици от състезанието "Млад родолюбец"

С  56 златни, 52 сребърни и 8 бронзови медала бяха наградени нашите ученици от състезанието "Млад родолюбец".

Списък с резултатите може да видите тук

Поздравления, деца!

Дария Георгиева от 5. А клас отново с награда от конкурс

Дария Георгиева от 5. А клас спечели второ място на XVIII Национална изложба –конкурс „Свети Трифон Зарезан“ 2021. Талантливата Дария се състезава във втора възрастова група в категория "Живопис и графика". 4-членно компетентно жури оцени работата на нашата ученичка сред тези на много нейни връстници от цялата страна.
Станалият традиционен конкурс се организира от Община Сунгурларе и е посветен на празника на лозаря и винаря. Форумът има за цел да съхрани и популяризира българския народен обичай Трифон Зарезан и обредите и ритуалите, свързани с празника.
Участници в конкурса са ученици от 7 до 18 години, разпределени в три възрастови групи.
Поздравяваме Дария Георгиева и й желаем много, много успехи!
 

Първокласничка направи най-малката кукла Ная и си спечели признание

Грамота за най-малка кукла Ная от конкурс, организиран от Сдружение "Усмивка" и НЧ "Св. св. Кирил и Метоий 1985 "Бургас, получи нашата първокласничка Божидара Славова