Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Вижте първенците от зимния кръг на "Математика без граници"

64 медала спечелиха нашите ученици от „МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ“ – ЗИМА 2021. 14  са златните медалисти, 11 сребърните и 39 бронзовите.

Вижте децата, с които се гордеем!

 

Дария Георгиева от 5. А клас е победител в конкурса "Млад Иноватор" 2020/2021

Дария Георгиева от 5. А клас е победител в конкурса "Млад Иноватор" 2020/2021 - Национален ученически конкурс за зелени иновативни идеи. Дария и още петима участници са получили отлична оценка в категория „Творчество“.

Мисията на конкурса е да провокира мисленето на децата в посока опазване на околната среда, да ги стимулира да насочат вниманието си върху реални и практични решения, които биха могли да допринесат за подобряване на условията и средата, в които живеем.

Целта е да се даде възможност за по-нататъшна реализация на проектите, но и да отключи любопитството на участниците към устойчивото развитие като принцип на обединение на екологичното, социалното и икономическото.

Поздравления за Дари!

Подробности може да видите тук: https://www.mladinovator.bg/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B82021?fbclid=IwAR2dDqBJdj9NYPOFbGjUeduMvKVPzKLEW69qnmVhqqyaJYCQOTcQCm-co9k

Над 100 медалисти от II кръг на "Родна реч"

37 златни, 57 сребърни и 26 бронзови медала получиха нашите деца от 2. кръг на състезанието "Родна реч". Браво, първенци! 

Списък с получен брой точки на учениците, участвали в състезанието "Родна реч" II кръг може да видите тук.

Три четвъртокласнички се класираха за областния кръг на "Знам и мога"

Сияна Петкова от 4. Б клас, Мая Дончева от 4. А клас и Теодора Петрова от 4. А клас се класират за областния кръг на Националната олимпиада „Знам и мога“, който ще се проведе на 27.02 от 9.00 ч. Трите момичета показаха отлични резултати в първия кръг /общински/от състезанието. Сияна Петкова се класира за областния турнир с 45 точки, Мая Дончева с 32.5 точки, а Теодора Петрова с 31.25 точки.
Браво, деца!
Националната олимпиадата „Знам и мога” е интердисциплинарна. Провежда се по тема, която обхваща разнообразни задачи от няколко учебни дисциплини. Форматът на олимпиадата включва 12 задачи със свободен отговор.
Желаем успех на Сияна, Мая и Теди!

Рисунки на наши таланти красят изложба

Както вече ви съобщихме, прекрасната рисунка на Дария Тодорова от 5А клас е отличена с втора награда и медал от Националния конкурс за детска рисунка на тема "Трифон Зарезан", организиран от община Сунгурларе. „Отличие от това изложение е истинско признание за талант и качество на изпълнението“-заяви г-жа Милена Димитрова, под чиито съвети и напътствия рисува Дария. „Браво и на другите наши художници, участници в конкурса -Даниела Генова от 5.А и Кристин Бяндова от 1.А кл. , чиито рисунки са великолепни и достойни за награда“, отбеляза г-жа Димитрова.