Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

96 медала от състезанието "Родна реч- Многознайко"

96 медала от състезанието "Родна реч- Многознайко" за учениците на ОУ "Георги Бенковски". След показани отлични знания златни медали получиха 30 деца, сребърни- 36, а бронзови - 30. Браво, деца!

Браво на нашите математици!

Грамотите и медалите от есенното издание на математическия турнир „Математика без граници“. Припомняме, че децата на ОУ "Г. Бенковски" получиха 11 златни, 18 сребърни и 33 бронзови медала.

Отличия от Трети национален конкурс "Моите приятели котките и други животни"

Ето и нашите отличия от Трети национален конкурс "Моите приятели котките и други животни", основан като подарък за 12-ия рождения ден на младата художничка Стилияна Желязова, превърнал се в бургаска традиция и част от националния календар на най - изявените детски школи по приложни и изящни изкуства на България.

11 наши ученици получиха признание от Община Бургас за големите си успехи

На Педагогически съвет на 10.11. 2021 г. се взе решение да бъдат предложени пред ръководството на Община Бургас  за награждаване по повод 6.декември – Ден на Свети Николай Чудотворец и празник на град Бургас, 11 ученици от ОУ „Георги Бенковски“ в направление Изкуство и Спорт.

 

Поздравяваме изявените наши деца! Желаем им още много успехи и с името си да прославят ОУ "Георги Бенковски" и нашия град!