Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Наша ученичка на трето място в национален конкурс за рисунка

7-годишната Дебора Николова от ОУ „Георги Бенковски“ спечели 3. място в IV национален конкурс за рисунка и приложно творчество " МОЯТА НЕВЕРОЯТНА ВАКАНЦИЯ"

https://www.facebook.com/groups/2134243273524011/permalink/2974003429547987/

Поздравления, Дебора!

Достойно представяне на Надежда и Даниела на областната олимпиада по БЕЛ

Много достойно представяне на петокласничката Даниела Генова и шестокласничката Надежда Атанасова в областния кръг на олимпиадата по български език и литература. Двете момичета имат по 26,5 точки от максимални 30, което показва, че са се справили отлично на най-престижното годишно състезание по БЕЛ, организирано от МОН. Трансформиращ преразказ на непознат текст от името на герой и сбит преразказ на непознат текст изстреляха Даниела и Надежда в челните редици на класацията на ученици от 5-ти и 6-ти клас от областта.
Браво, момичета! Желаем ви още много успехи!

БОТЕВ, ХВЪРКОВАТАТА ЧЕТА НА БЕНКОВСКИ И ШИПКА ОЖИВЯХА В КАРТИНИ НА НАШИ ДЕЦА

Четвърти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС "НАРИСУВАЙ ИСТОРИЯТА" 2021 приключи. Радостни сме да споделим, че талантливият Даниел Стоев от 3. Б клас е отличен с първа награда, а неговият съученик Бисер Карагьозов - с трета награда. Изключителна е рисунката и на Христина Дерменджиева от 3. Б клас.
Браво, деца!

Третокласничка с първа награда от конкурс, посветен на 3-ти март

Таня Стоичкова от 3. Б клас е отличена с първа награда в организирания от Народно читалище "Фар-1946" - гр. Бургас ШЕСТИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА РИСУНКА И ЛИТЕРАТУРНА ТВОРБА, ПОСВЕТЕН НА 3-ТИ МАРТ, съобщи г-жа Милена Димитрова.
Честито отличие на нашата талантлива художничка!

Първокласници зарадваха медици с мартеници

Сръчните ръце на учениците от 1 г клас  изработиха мартеници за медиците на първа линия от ковид отделението на МБАЛ "Маджуров". Тяхното добро дело беше прието с вълнение и  изненада от д-р Калина Атанасова, сестра Анастасия  Димитрова и санитар Христина Атанасова.