Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Повод за гордост след конкурс на Читалище "Изгрев 1909"

Нелия Димова от 3.Б клас спечели 1. място, а Лъчезар Минев от 2.В клас - 2. място в националния конкурс за рисунка и литературна творба "Мечта", организиран от ЧиталищеИзгрев 1909“. Двете деца впечатлиха журито със своите рисунки. В същото време Стилияна Василева от 5. б клас спечели второ място за своята литературна творба. Конкурсът се провежда за четвърта поредна година и вече набира широка популярност.

Браво, деца!

 

Първо място за рисунка на Пея Иванова

Щастливи сме да се похвалим с първото място на талантливата Пея Иванова от 6. Б клас в националния конкурс "Ветеринарният лекар - лечител на човечеството". "Конкурсът е с тема, която е любима на много деца в школата ни, организиран е от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван Павлов" - Стара Загора", заяви преподавателят по изобразително изкуство на Пея - г-жа Милена Димитрова от Рисувалня "Елфина". Честито за отличието!

ОУ "Георги Бенковски" се представи блестящо на фестивала по утринна гимнастика

ОУ "Георги Бенковски" се представи блестящо на фестивала по утринна гимнастика, който се проведе в Ямбол. Президентът на Република България - г-н Румен Радев и министърът на младежта и спорта- г-н Георги Глушков лично поздравиха нашите възпитанички. Освен с атрактивна хореография, момичетата ни показаха и много добра физическа подготовка, като се включиха и в "Президентски тест". Фестивалът се състоя със съдействието на световноизвестния цирков акробат и еквилибрист - Енчо Кирязов. Спортният форум се провежда за трета поредна година и се очертава да стане традиционен. Поздравления за нашите момичета!

СЪСТЕЗАНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ПЕТИ КЛАС "LET`S HAVE FUN" 2024 г.

Приключи състезанието по английски език за ученици от пети клас "LET`S HAVE FUN" 2024 г. Церемонията за награждаване на отличените ученици и училища в състезанието по английски език за ученици от пети клас "Let`s have fun" 2024 г. се проведе на 13.05.2024 г. от 16.30 ч., в Експозиционен център „Флора“. На церемонията присъстваха повече от 140 ученици, родители и официални гости. Присъстващите бяха поздравени с две изпълнения – на Ния Стоянова с песента „Try Everything“ и Боряна Стоянова, с песента „Almost there“. В състезанието взеха участие 318 ученици от 22 училища от Община Бургас. Класираните участници на призовите места бяха отличени с наградния фонд от страна на Община Бургас. Наградите се връчиха лично от господин Димитър Николов – кмет на Община Бургас. Поздравления за нашите класирани ученици: Даная Цанева (Vв)-II място, Ралица Патронова ( Vа)-III място, Деян Михов(Vа)-III, които получиха грамоти и медали и Веселин Вълканов и Рунай Билялов, които получиха грамоти и поощрителни награди. Всички участници в състезанието получиха грамоти за участие.
Браво, деца! Гордеем се с вас! Състезанието за пети клас се проведе за втора година, като една от целите е да се проследи развитието на учениците, включени в Програмата за ранно чуждоезиково обучение на Община Бургас.