Професионалисти разиграват сценарий за обезвреждане на взривно устройство, поставено в училище

Симулативна тренировка на учениците и персонала на ОУ "Г. Бенковски" ще се проведе на 12 април, четвъртък, от 12.10 часа, по сценарий за получен сигнал за открито самоделно взривно устройство в сградата на училището. Планираното учение  е от Плана за сигурност за противодействие  на тероризма в ОУ "Г. Бенковски". По време на учението професионалисти ще обезвредят взривното устройство. Очакват се представители на РДВР-Бургас, Община Бургас, Спешна помощ и др. заинтересовани страни.

Наши талантливи художнички отличени в изложбата "Водата е живот"

   

      Рисунките на нашите чудесни художнички Габриела Кирова от  III "A" клас и Даниела Генова от II "A" клас бяха отличени и техните рисунки бяха включени в изложбата по повод 22 март – Световният ден на водата. За 16-та поредна година „ Водоснабдяване и канализация“ ЕАД- Бургас организира традиционна изложба за детски рисунки под наслов „Водата е живот“. В надпреварата участваха деца на възраст от 3 до 16 години. Общият брой на рисунките тази година е 280, като 53 от тях бяха показани на изложбата в Дружеството на художниците.

     Всички включени в изложбата бяха наградени  и получиха подаръци от ръцете на специалните гости, удостоили с присъствието си това чудесно събитие.  На изложбата присъстваха Руска Бояджиева, зам.-кмет на Бургас с ресор „Европейски политики и околна среда“, Валентин Люцканов, главен секретар на Областна администрация Бургас, инж. Ганчо Тенев, изпълнителен директор на ВиК-Бургас, Йоанис Партениотис, председател на борда на директорите на „ВиК“ЕАД-Бургас и общински съветници.

    Честито на малките големи художнички, на техните учители и на Ръководството на ОУ "Георги Бенковски".

        Талантът е дар, който се отглежда, а в ОУ"Георги Бенковски" знаят как се прави това. Милена Димитрова

             

Пробни изпити по БЕЛ и математика за седмокласници

Списък с разпределение на учениците по стаи

Училищното настоятелство към ОУ „Георги Бенковски”-Бургас организира по повод патронния празник на училището пробни изпити по БЕЛ и математика за седмокласници

 

Изпитът по БЕЛ ще се проведе на 20 април 2018 г., петък, от 14:30 часа, а изпитът по математика ще бъде на 27 април 2018 г. , петък, от 14:30 часа.

Таксата за право на участие от 8 лева за всеки от изпитите се внася както следва:

- пробен изпит по БЕЛ до 18.04.2018 г.

- пробен изпит по математика до 25.04. 2018 г.

Таксата се внася по сметка:

СИБАНК  ЕАД

BG30BUIB98881048874100

BIC  BUIBBGSF

Моля, посочете в платежното нареждане трите имена на ученика, училището, в което учи и изпита, на който се явява.

Таксите за двата изпита могат да бъдат внесени и на място в канцеларията на домакина на училището.

За пробния изпит по БЕЛ ще може да се запишете и да заплатите таксата за правоучастие от 8 лв. от 10.04.2018 г. до 18.04.2018г., от 8:30 до 16.00 ч. , а за изпита по математика записването и внасянето на таксата на място ще продължи до 25.04.2018г.

Списъците с разпределенията на учениците по залите за пробния изпит по БЕЛ ще бъдат публикувани  в сайта на училището на 19.04.2018 г., а за пробния изпит по математика на 26.04.2018 г.

Резултатите от пробните изпити ще бъдат обявени в сайта на ОУ „Г. Бенковски” - http://ou-gbenkovski.com  до 03.05.2018 г. Родителите на ученици, които не желаят резултатите на техните деца да бъдат публикувани, трябва да заявят писмено това свое желание. Попълнената бланка да се носи от седмокласниците в деня на изпита.  Бланката може да изтеглите от сайта на училището.Изтегли бланката от тук!

 

За информация тел. 056/ 86 25 97

Вече може да поръчате и онлайн обяда на детето си в училищния стол

От 26 март, понеделник, вече може да поръчате и онлайн обяда на детето си в училищния стол. Разгледайте системата на адрес www.e-stol.com

Заплащането на място НЕ ОТПАДА. Изискването е да се даде заявката предния ден.

 

Baner1
baner2
baner3