За вас, родители на първокласници!Полезна информация за безопасност на движението!

 

 

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ   НА НАЙ-МАЛКИТЕ УЧЕНИЦИ

 

 

 

                  УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 

С тръгването на училище на Вашето дете се слага нов етап в живота му.  Детето трябва да не се притеснява да изминава разстоянието „дом-училище"  самостоятелно. За да бъде постигнато това, то трябва да знае правилата за движение на пешеходците и правилно да пресича пътното платно само на пешеходна пътека. прочети тук

 

 

 

 

 

 

Национална седмица на четенето - 23.10-27.10 2017г.

 

   

      И тази година в ОУ "Георги Бенковски" се отбелязва Националната седмица на четенето.В нея участват всички ученици от първи до седми клас.

 

      Всеки клас е подготвил богата и разнообразна пограма. виж тук

 

 

Безплатна силанизация за деца от 5 до 8 годишна възраст

 

       

       Уважаеми родители, ако желаете Вашето дете да бъде включено в профилактичната програма за силанизиране                / "покритието"/ на първите постоянни, дъвкателни зъби, което ще се проведе тази година до 20 ноември, може да се обърнете към денталните лекари, работещи по Националната програма. За повече информация прочетете тук.

Световен ден на храната - 16 октомври

                                         

 
     По случай Световния ден на храната учениците от ЦДО II б клас, с ръководител г-жа Д. Спасова, и учениците от ЦДО VI клас, с ръководител г-жа Д. Етова, изработиха табло, с което ОУ " Георги Бенковски" отбеляза подобаващо този ден. 
     Вече 60 години светът чества Световния ден на храната, но малко хора знаят за него. 

 

    

 

 

 

Baner1
baner2
baner3