Електронен дневник

Иновативно училище

Електронен стол

Уча.се

Moodle

ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДО 11 МАРТ

По препоръка на Националния оперативен щаб и заповед на министъра на здравеопазването дните от 6 до 11 март 2020 г. се обявяват за неучебни за училищата в цялата страна. Заповедта се издава във връзка с регистрирания нов епидемичен подем от грип и остри респираторни заболявания и в условията на епидемично разпространение на COVID-19 в световен план.

Целта е превенция и ограничаване разпространението на вирусните заболявания и опазване здравето на децата и учениците. Занятията в училищата ще бъдат възобновени на 12 март (четвъртък). Учебният материал следва да бъде преструктуриран по преценка на преподавателите.

 

15 второкласници взеха участие в национално състезание IT Знайко

15 ученици от II "в" клас взеха участие в националното състезание по информационни технологии IT Знайко.
Състезанието IT Знайко има за цел да даде възможност на децата да покажат уменията си за работа с ИТ, като ги приложат при решаване на поставени тематични задачи. Ето и част от техните проекти:

 

На тези, които ще се явят на Областен кръг, пожелаваме успех!

 

 

Обявиха отново грипна ваканция в Бургас. На училище на 9 март.

Във връзка със завишени стойности на остри респираторни заболявания, епидемиологичният щаб в област Бургас обявява за неучебни дни от 04. 03 до 06.03. 2020 г. включително.

Заповедта може да прочетете тук.

 

Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта от 2. "б" клас. Малките ни ученици се включиха в ежегодната проява на Народно читалище "Изгрев 1909" гр. Бургас, посветена на 1. март.

Талантливи четвъртокласнички спечелиха признание от конкурси за рисунки, посветени на Освобождението

В навечерието на 3 март децата от ОУ "Георги Бенковски" нарисуваха прекрасни рисунки в чест на Националния празник на България - 3 март. В едноименен конкурс "Освобождението", организиран от читалище "Фар" - Бургас, талантливата Стела Пеева беше отличена с първа награда.

От Националния конкурс "Освобождението", организиран от Дирекция ”Военно- исторически музеи” и Община Плевен, даровитата Дария Тодорова беше отличена с поощрителна награда. Журито оценява близо 700 рисунки.Награда от конкурс, който не се провежда в Бургас е равна на класиране в първата тройка. Браво, Дария, очакваме още много твои рисунки да бъдат отличени!

"Честит Национален празник и честити награди, скъпи деца! Пожелаваме ви да живеете в свободна и просперираща България!"- пожела учителят по изобразително изкуство на двете момичета г-жа Милена Димитрова.

 

 
Baner1
baner2
baner3