Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Още една рисунка на наше дете в "Щъркел"

РисункатаХристовото семействона петокласничката Даниела Генова, възпитаник на РисувалняЕлфина“, е поместена в онлайн списанието за ученическо творчествоЩъркел“,сподели ръководителят на школата г-жа Милена Димитрова. В статията има информация и за самата Даниела, както и нейни снимки. Рисунката на Дани Христовото семейство участва в Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде".

Да й пожелаем успех!

http://blog.storks.biz/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/?fbclid=IwAR0HQPIaWDJBZzgx0zAjs-a8W-fo8ncIqOH-JDS_lCE9boFp4jDDZE9MaWw

Четвъртокласничка спечели грамота от конкурс за изработване на кукла

Теодора Петрова от 4.а клас спечели грамота за участие в Седмия национален конкурс за изработка на кукла "В очакване на Коледа". Темата на конкурса тази година бе "С кукла Ная - пея, уча и мечтая!"
Поздравления, Теди!

Христо Струменлиев с първа награда от конкурс за рисунка!

Петокласникът Христо Струменлиев спечели първо място в раздел изобразително изкуство в Първи национален конкурс за рисунка и литературна творба, посветен на Никулден. Организатор на конкурса е Община Бургас и НЧ „Фар - 1946“.
Честито ново голямо постижение на Христо!
 
 

Рисунка на Стела Пеева е поместена в онлайн списанието "Щъркел"

Рисунката „Исус Христос влиза в Ерусалим, почетен като цар“ на нашата петокласничка Стела Пеева, възпитаник на Рисувалня „Елфина“, е поместена в онлайн списанието за ученическо творчество „Щъркел“,сподели ръководителят на школата г-жа Милена Димитрова. В статията има информация и за самата Стела, както и нейни снимки.
Поздравления за нашия талант!

 

 

Зимни красоти

Невероятно свеж зимен колаж от работите на децата от 4. А клас, изработени в Занимания по интереси

Baner1
baner2
baner3