Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Публични изяви на нашите таланти

Вокалната група за народни песни към ОУ „Георги Бенковски“, с ръководител Яна Биюкова, беше поканена днес да отправи поздрав за празничното изпращане на абитуриентите от Професионална гимназия по химични технологии „Акад. Н. Д. Зелинский“. Няколко дни по-рано нашите вокалисти, заедно с танцовия ни състав, с ръководител Михаела Стефанова, се представиха в зала "Роялна" на Музикалната къща, където си дадоха творческа среща три училища. Домакини бяха учители и ученици от СУ "Добри Чинтулов“. Талантливите участници превърнаха събитието в истински музикален празник.

 Видео 1

 Видео 2

 Видео 3

Кметът връчи на наши ученици сертификати за завършен курс за напреднали „Програмиране на Scratch“

Нашите ученици Димана Европова, Павела Йорданова и Иванел Жеков от 3. а клас, Стиван Памуков от 3. б клас и Сияна Теменова от 4.в клас на церемония по връчване на сертификати от Coding Kids Burgas за завършване на курса за напреднали „Програмиране на Scratch“. Сертификатите си децата получиха лично от кмета на Бургас Димитър Николов.
Поздравления, Димана, Стиван, Павела, Сияна и Иванел! Много успехи занапред!
 
 
 
 
 
11

Третокласниците показаха, че движението е здраве

Световният ден на физическата активност, 10. май, премина под мотото "Движението - това е здраве". Третите класове под ръководството на г-н Мехмедов участваха в състезателна щафетна игра, дърпане на въже и футболен мач. Класовете завоюваха победи в различни дисциплини и всички участници се представиха достойно.

Баскетбол

Приятелска среща по баскетбол между ОУ"Георги Бенковски " и ОУ "П.Р.Славейков" по НП " Заедно в изкуството и спорта "