Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Безплатна силанизация за деца от 5 до 8 годишна възраст

 

       

       Уважаеми родители, ако желаете Вашето дете да бъде включено в профилактичната програма за силанизиране                / "покритието"/ на първите постоянни, дъвкателни зъби, което ще се проведе тази година до 20 ноември, може да се обърнете към денталните лекари, работещи по Националната програма. За повече информация прочетете тук.

Математика без граници

          Математика без граници - график 2017-2018г.

          Регламент на конкурса "Математика без граници" тук.

        Есенният кръг на международното състезание „Математика без граници” ще се проведе на 19 октомври 2017 година. Участие в него могат да вземат ученици от II до VII клас.

      Желаещите да се включат в състезанието, могат да се обърнат към класните ръководители.

      Турнирът се провежда в 3 дистанционни кръга и финално състезание в България.

  • Есенен кръг – през м. октомври
  • Зимен кръг – през м. януари
  • Пролетен кръг – през м. март
  • Финал – края на м. юни/началото на м. юли

       Класирането за всеки кръг е отделно и се извършва по класове/възрастови групи.Класирането се извършва по брой решени задачи (точки).При равен брой точки по-напред в класирането е този ученик, който е изразходвал по-малко време за решаването на задачите.Класирането се публикува на интернет страницата на турнира www.mathematicalmail.com

Талантливите деца от клуб "Малки художници"

Талантливите деца от клуб "Малки художници", с ръководител г-жа Лина Цветанова, наредиха своите рисунки в изложба, която ще дава настроение на всички, които прекрачат прага на училището през летните месеци, а и след това. 

Изложбата е представителна изява на клуба по проект “Твоят час” на Министерството на образованието, финансиран от ОП „Наука и образование за интелигентен растеж”, съфинансирана от ЕС чрез Европейските структурни фондове. 

В продължение на месец най-малките ученици работиха върху белите платна, използвайки различните техники в изобразителното изкуство. Резултатът е очевиден-прекрасна изложба!

 

Baner1
baner2
baner3