Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Ден на отворени врати за родители на бъдещи първокласници

23 април е обявен за Ден на отворените врати в ОУ "Георги Бенковски" за бъдещите първокласници и техните родители. Желаещите могат да посетят училището от 8.00 до 16.00 часа.

Ето как медиите отразиха антитерористичното учение в нашето училище

 

    Успешно приключи днешното антитерористично учение в ОУ"Г.Бенковски”. Симулативната тренировка по обезвреждане на самоделно взривно устройство, открито в раница, оставена в сградата на училището, се разигра точно по обед. За броени минути всички ученици бяха евакуирани в двора на учебното заведение. След подаден от директора сигнал на тел. 112, пристигнаха няколко полицейски коли, които блокираха участъка. На място дойдоха и служители на РСПБЗН, ЦСМП Бургас, Отдел „Управление при кризи и ОМП“ на Община Бургас. С явяването на представителите на тези институции стартира Плана за действие в кризисни ситуации на ОДМВР – Бургас.

     Бургаски и централни медии отразиха обезвреждането на намереното взривно устройство и евакуацията на учениците. Ето и подробностите в някои от електронните издания:

https://www.burgasinfo.com/news/view/5/79363

http://bnr.bg/…/vzriviha-ranica-sas-samodelno-vzrivno-ustro…

https://btvnovinite.bg/…/uchenie-v-burgas-obezvrezhdat-bomb…

https://bgnews.host/…/ekshan-kato-na-film-v-ou-8220-georgi-…

https://trud.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%88%D1%8A%D0%BD-%D0%BA%D0%B…/

https://www.flagman.bg/article/155108

12 МЕДАЛА ЗА НАШИ ДЕЦА ОТ ПРОЛЕТНИЯ КРЪГ НА "МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ"

8 сребърни и 4 бронзови медала спечелиха наши ученици от пролетния кръг на Международното математическо състезание "Математика без граници".

Сребърните медали са за първокласниците: Тодор Митев, Селена Сефер и Петър Донев, както и за второкласниците Александра Варламова, Дарина Симеонова, Анелия Пенчева и Ниа Апостолова. Четвъртокласникът Валентин Митев, преборвайки се с голямата конкуренция в неговата възрастова група, получи сребърен медал.

Бронзовите медали от това престижно математическо състезание, което преминава през четири кръга, донесоха Ангел Недев, Яни Водев и Сияна Петкова, и тримата от І клас. Второкласникът Калоян Терзиев също е с бронз.

Честито на нашите математици!

 

МВР Бургас оповести инструкции относно симулативната тренировка в ОУ "Г. Бенковски"

Областна дирекция на МВР Бургас оповести инструкции относно предстоящата симулативна тренировка на учениците и персонала на ОУ "Г. Бенковски"  по сценарий за получен сигнал за открито самоделно взривно устройство в сградата на учебното заведение. За повече информация четете тук

Baner1
baner2
baner3