Общината кани бургаските деца на състезание в новия плувен басейн

Във връзка с откриването на новия плувен басейн в Бургас  от общинската  дирекция „Образование и демографски въпроси“  информират , че на 24.05.2018 година от 15:30 часа ще се проведе състезание по плуване „АБВ“, където всички деца и родители ще имат възможността да присъстват на състезанието, да разгледат спортното съоръжение, да се запознаят и разговарят с представителите на бургаските клубове по плуване. Изискването е децата да са над 5 годишна възраст.

Четвъртокласничка с поощрителна награда от конкурс за рисунка

Мария Антонова от 4 „а” клас, която е възпитаничка на рисувателна школа "Елфина",  спечели поощрителна награда в конкурса „Аз, моят град и морето”, организиран от Ротари клуб „Бургас- Пиргос”, Община Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие- Бургас и МОЛ „Галерия”. В конкурса участваха 244 на брой деца и ученици на възраст от 6 до 19 години. Компетентно жури от известни художници оцени призьорите. Изложбата може да се види в периода между 31.05 – 3.06.2018 г.

 

Успех, седмокласници!

Желаем успех на нашите седмокласници на НВО! Нека всички постигнат целта, която са си поставили, и да докажат, че върхът може да се покори със знания! Ние, учителите, вярваме във Вас, седмокласници!

 

Baner1
baner2
baner3