Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Първокласничка направи най-малката кукла Ная и си спечели признание

Грамота за най-малка кукла Ная от конкурс, организиран от Сдружение "Усмивка" и НЧ "Св. св. Кирил и Метоий 1985 "Бургас, получи нашата първокласничка Божидара Славова

Весела Коледна ваканция!

  • Публикувана на Понеделник, 21 Декември 2020 11:50

Коледната ваканция за учениците започва на 22.12.2020 г, вторник, и ще продължи до 03.01.2021 г., неделя. Учебните часове отново се подновяват на 04.01.2021 г.  , понеделник. Весела ваканция, малки и големи ученици! Не забравяйте да спазвате мерките за сигурност , за да останете здрави!

Три наши художнички с "Голямата награда" от конкурс

Три художнички от ОУ"Георги Бенковски" участваха в Международния конкурс за детско творчество "Роди се дете, Син ни се даде". Можем да се похвалим, че и трите бяха отличени с "Голямата награда". 230 деца и младежи на възраст от 3 до 18 години участваха тази година в Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде" - 2020 г., от 7 държави - България, Сърбия, Украйна, Италия, Молдова, Испания, Република Северна Македония. „Благодарим на детското онлайн списание "Щъркел" за организацията на този прекрасен и вдъхновяващ конкурс, за публикуваните творчески портрети на децата и за специфичната позиция, възпитаваща в децата любов към изкуството, а не колекционерство на медали и награди“, каза учителят на трите момичета г-жа Милена Димитрова.
Браво, деца!
 

Коледен поздрав за всички ученици и родители

  • Публикувана на Понеделник, 21 Декември 2020 11:14

С тази мозайка от ученически творби, посветени на Коледа,  ръководството и учителският колектив на ОУ "Георги Бенковски" пожелава на всички свои ученици и техните родители ВЕСЕЛА КОЛЕДА и ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА 2021 ГОДИНА!

Baner1
baner2
baner3