Три наши деца с отличия от конкурс за рисунка, посветен на мира

Ръдвание Мехмед от ІV „а” клас спечели второ място в конкурса за рисунка „На мира в света”, на трето място се е класирала Стела Пеева от ІІ “б” клас , а с награда грамота е отличена Мария Атанасова от ІV „а”клас. Трите момичета, наградени във възрастовата група І – ІV клас, са възпитанички на рисувателна шкора „Елфина”, с ръководител г-жа Милена Димитрова. Конкурсът, който е на областно ниво, се организира от Областния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Областния съюз на ветераните от войните и Гарнизонен военен клуб. Тази година темата бе „Мир-свобода-отговорност”.Връчването на наградите на отличените деца в конкурса ще се състои на 4 май. Приветстваме нашите таланти и им желаем още много творчески успехи!

Велопреход за здраве

Велопреход за здраве

          Ученици от ОУ „ Георги Бенковски“  участваха в организиран велопреход , който се проведе в предобедните часове на съботния ден. Със своите велосипеди те изминаха разстоянието от училището до Солниците и обратно. Съвсем естествено не пропуснаха възможността да опитат все още студените води на морето. Спуснаха се и по специално изграденото трасе за т.нар. „dirt jumping”  в Морската градина.

          Мероприятието е част от проекта „Посланици на здравето“. В него участие взеха и родители, на които   изказваме специални благодарности.

Baner1
baner2
baner3