Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Деца показват представата си за тревога в колаж

Учениците от 4.а клас взеха участие в проекта за по-безопасно училище. Децата работиха по програмата с г -жа Димитрова, а темата на занятието беше „Стрес“. Всеки подготви колаж от рисунки, в които показа своята представа за тревога.

Рисунки на наши таланти красят изложба

Както вече ви съобщихме, прекрасната рисунка на Дария Тодорова от 5А клас е отличена с втора награда и медал от Националния конкурс за детска рисунка на тема "Трифон Зарезан", организиран от община Сунгурларе. „Отличие от това изложение е истинско признание за талант и качество на изпълнението“-заяви г-жа Милена Димитрова, под чиито съвети и напътствия рисува Дария. „Браво и на другите наши художници, участници в конкурса -Даниела Генова от 5.А и Кристин Бяндова от 1.А кл. , чиито рисунки са великолепни и достойни за награда“, отбеляза г-жа Димитрова.

Още математически постижения

С максимални 21 точки от олимпиадата по математика - общински кръг - Петър Донев от 4. Б клас се класира за областния кръг, който ще се проведе тази събота, 13 февруари. Да му пожелаем успех!
И още един повод за гордост. След показани отлични резултати от общинския кръг на олимпиадата "Знам и мога" четвъртокласничките- Сияна Петкова, Мая Дончева, и Теодора Петрова отиват на на областен кръг. Браво, деца!

Baner1
baner2
baner3