Електронен дневник

Уча.се

Moodle

ВАЖНО ЗА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!!! КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, СЛЕД КАТО ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛАСИРАНЕТО

Днес се очаква да излязат резултатите от класирането след 7 клас.

Ето какво трябва да направите след като излязат резултатите.

1. Учениците, класирани по ПЪРВО желание след първи етап на класиране, се записват в училището, в което са приети - в срок от 12.07.2019г. до 16.07.2019 г. вкл. В противен случай не запазват мястото си и то се обявява като свободно за II етап на класиране.
2. Учениците, които не са удовлетворени от класирането си на първи етап, следва да подадат в училището, в което са класирани, заявление за участие във втори етап на класирането в срок до 16.07.2019 г. вкл. Желанията не се пренареждат и кандидатът може да се класира на втория етап САМО на по-предно желание или на това което е приет на първо класиране. Ако няма възможности за по-предно класиране, кандидатът запазва мястото си от първия етап на класирането (след като е подал заявление за участие във втория етап на класиране).
НЕКЛАСИРАНИТЕ по нито едно желание на I етап на класиране ученици участват АВТОМАТИЧНО във II етап на класиране, като НЕ Е необходимо да подават заявление. Независимо от резултата от втория етап на класиране ученикът следва да се запише в училището, в което е класиран - в срок до 22.07.2018 г. вкл.
3. За неуспелите да се класират или неудовлетворени от втория етап на класирането и незаписали се ученици съществува възможност за участие в трети етап на класиране. Подаването на документи за участие в трети етап на класиране е в срок от 24.07.2019 г. до 25.07.2019 г. вкл. За целта следва да се подаде НОВО ЗАЯВЛЕНИЕ. В заявлението желанията се подреждат съобразно
останалите свободни места в паралелките за този етап.
4. В трети етап на класирането участват учениците по т.3 както и тези, които не са кандидатствали до момента.
5. След обявяване на резултатите от третия етап на класиране следва записване на класираните ученици в срок- 31.07.2019 г. вкл.
6. Свободните места след трети етап на класиране се обявяват в срок до 01.08.2019 год.
7. Попълването на незаетите места в паралелките след трети етап на класиране се осъществява в съответните приемащи училища в срок до 10.09.2019 г. вкл. по определен от директорите ред.
Необходимата информация се получава от директорите на приемащите училища, където се извършват подаването на документи и класирането.

Щрихи от последния работен ден в ОУ „Г. Бенковски” на двама изключителни колеги

Благодарим на г-жа Анета Димитрова и г-жа Донка Кафеджиева за всеотдайността към поколения ученици на ОУ „Георги Бенковски” и за професионалния пример, който ще продължим да следваме!

Ръководството на училището и целият колектив на ОУ „Георги Бенковски” им пожелава крепко здраве, бодър дух и дълголетие! Бъдете честити, уважаеми учители!

Кметът инспектира строителните работи в училище и засвидетелства уважение към наши колеги

Преди дни започна първа фаза от Проекта за облагородяване на училищния двор на ОУ „Георги Бенковски”. Кметът Димитър Николов и ресорният заместник-кмет Йорданка Ананиева дойдоха на място, за да инспектират обекта. Ремонтът на двора започна от футболното игрище и ще продължи през летните месеци.

Николов и Ананиева уважиха последния работен ден на г-жа Анета Димитрова и г-жа Донка Кафеджиева, които излизат в заслужена почивка след десетки години, отдадени на учителската професия в ОУ „Георги Бенковски”.

Директорът награди седмокласници за отличен успех, пожела на всички "На добър час!"

Днес нашите седмокласници поставиха последното камъче на пирамидата, която строиха седем години със своите учители. Това, което изградиха тук, на него ще стъпват занапред. От тях зависи какви мечти ще следват, но нека те винаги са подплатени с ум, градивност и голяма доза човечност.

„Летете към нови небосклони и откривайте нови светове” – пожела директорът на ОУ „Георги Бенковски” г-н Георгиев на завършилите седмокласници. Днес той връчи свидетелствата им за завършено основно образование. Всички отличници на випуска получиха грамоти, а за пълните отличници имаше и подарък – книги.

На добър час, скъпи момичета и момчета!

Baner1
baner2
baner3