Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Трима петокласници и двама седмокласници се класираха за областната олимпиада по математика

Седмокласниците Георги Янев и Румяна Радева се класират за областния кръг на олимпиадата по математика, който е утре, 13.02. За участие в областен кръг по математика успяха да се преборят и петокласниците Аслъ Алиосман, Стефани Кавалджиева и Ангелина Теплухина.
Поздравяваме нашите отлични математици и им желаем успех в утрешното престижно областно състезание.

Дария Георгиева от 5. А клас с награда от национална изложба

Дария Георгиева от 5. А клас спечели второ място на XVIII Национална изложба –конкурс „Свети Трифон Зарезан“ 2021. Талантливата Дария се състезава във втора възрастова група в категория "Живопис и графика". 4-членно компетентно жури оцени работата на нашата ученичка сред тези на много нейни връстници от цялата страна.
Станалият традиционен конкурс се организира от Община Сунгурларе и е посветен на празника на лозаря и винаря. Форумът има за цел да съхрани и популяризира българския народен обичай Трифон Зарезан и обредите и ритуалите, свързани с празника.
Участници в конкурса са ученици от 7 до 18 години, разпределени в три възрастови групи.
Поздравяваме Дария Георгиева и й желаем много, много успехи!

Учениците ще вземат участие в проект за повишаване на безопасността в училище


Учениците от 1. до 4. клас ще вземат участие в проект за повишаване на безопасността в училище. За изпълнението на част от дейностите ще се включат и наши партньори от БЧК.
Първи стартираха учениците от 2. В клас със серия от занимания по програма „Хелфи“.
Програма „Хелфи“ представлява адаптирана австрийска система за обучения по първа помощ на деца. По време на дейностите учениците ще се запознаят с духчето Хелфи и неговите приятели, ще научат за опасностите около тях, както и как да се предпазват и да си помагат в случай на инцидент.
Второкласниците проведоха първия си урок с г-жа Минчева на тема „Кръвотечение от носа при игра на футбол“. Учениците дискутираха какви са възможните последствия от нараняването и каква първа помощ да се даде на пострадалия. Децата работиха по екипи, подреждаха отделни картини, откриваха разлики, а в края на заниманието направиха табло на разглежданата тема.

Професионален път, изпълнен с достойнство

Днес целият колектив на ОУ „Георги Бенковски“ изказахме благодарност към г-жа Саша Дандаринова за отдадеността й на учителската професия, за професионалния пример и за всеотдайността й към поколения ученици.
Ръководството на училището и целият колектив на ОУ „Георги Бенковски” й пожелава крепко здраве, бодър дух и дълголетие!

Над 100 медала за нашите ученици от състезанието "Млад родолюбец"

С  56 златни, 52 сребърни и 8 бронзови медала бяха наградени нашите ученици от състезанието "Млад родолюбец".

Списък с резултатите може да видите тук

Поздравления, деца!

Baner1
baner2
baner3