Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Деца рисуваха "Моят любим сезон"

Ученици от ОУ "Георги Бенковски“ град Бургас с учител Красимира Митева участваха в конкурса за детска рисунка “Моят любим сезон" на Мега Мама и ИК "Хермес" . Децата се включиха,като нарисуваха своя любим сезон, а всички участници получиха грамоти, предоставени от официалния партньор на конкурса ИК “Хермес“. В конкурса взеха участие момчета и момичета от 7 до 12 годишна възраст с авторски рисунки по темата и с материали и техники по собствен замисъл и изпълнение.

Коледни играчки от отпадъчни и природни материали

Във  връзка с изпълнението на проект "Да спасим Земята" с регистрационен номер 
2022-1-BG-01-KA 122-SCH-000074795 по програма "Еразъм +" учениците от четвъртите класове изработиха коледни играчки от отпадъчни и природни материали.

КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ

От утре,24. декември 2022 г. , до 2. януари 2023 г. учениците излизат в Коледна ваканция. На училище трябва да са на 3. януари.

3.А клас с най-много събрани средства от благотворителния базар

Учениците от 3. А клас събраха най-много средства от Коледния благотворителен базар, който се състоя от 19-ти до 22-ри декември във фоайето на училището. В продължение на четири дни всички класове се включиха в благородната инициатива, организирана от Ученическия съвет.