Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Дигитална изложба-конкурс на тема "Моята мечтана професия"

Статута  за участие в дигитална изложба-конкурс на тема "Моята мечтана професия", насочен към ученици от начална училищна възраст, може да видите тук

 

Формуляр за участие

 

Декларация за информирано съгласие

"Аз, моят град и морето" - конкурс за рисунка

Конкурс за детска рисунка „Аз,моят град и морето” организира  Ротари клуб Бургас – Пиргос, Община Бургас и ЦПЛР-Бургас . 

Регламента може да видите тук

Заявление за участие в конкурса

Снимка: На МОРЕТО.БГ

Включете се в творческа надпревара по повод патронния празник на училището!

По повод патронния празник и 54 години от създаването на ОУ „Георги Бенковски“ обявяваме творчески конкурс за всички ученици от 1-ви до 7-ми клас.

Конкурсът е в три направления. Вземете участие там, където се чувствате най-добри!

1.             Конкурс за рисунка на тема „ Да нарисуваш духа на свободата“. Листът,  върху който ще рисуват учениците, трябва да е с размер  35 х 50 см. Творбите ще бъдат оценени от жури с председател г-н Фоти Фотев.

 

2.             Второто направление на конкурса е за литературна творба /стихотворение,  разказ, есе/ на тема „ Героят, юнакът с мисъл на челото, на подвига знаме, душа на делото“.  Очакваме творбите на малки и големи ученици, посветени на предводителя на Хвърковатата чета – Георги Бенковски. Писмените работи ще бъдат разгледани и оценени от жури с председател Стефка Нонева.

 

3.            Третата конкурсна част е изготвяне на презентация на тема  „Ние, съвременниците, в дълг на героите от Априлската епопея“. Председател на журито в това направление е   г-жа Илиана Първанова .

 

     Крайният срок за подаване на творбите е 19-ти април.

     Участниците с рисунки трябва да предадат  работите си в кабинета на зам.-директора, а презентациите и литературното творчество очакваме на училищната електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

За победителите са предвидени награди.

 

Включете се в творческата надпревара и нека покажем, че ценим изкуството във всичките му измерения и че сме горди наследници на един от апостолите на Априлското въстание – Георги Бенковски!

 

Наша ученичка на трето място в национален конкурс за рисунка

7-годишната Дебора Николова от ОУ „Георги Бенковски“ спечели 3. място в IV национален конкурс за рисунка и приложно творчество " МОЯТА НЕВЕРОЯТНА ВАКАНЦИЯ"

https://www.facebook.com/groups/2134243273524011/permalink/2974003429547987/

Поздравления, Дебора!

Трима петокласници донесоха купа от Държавния ръгби шампионат

Бургаският ръгби клуб „Ботев“, в който влизат трима наши петокласници, спечели Държавното първенство по ръгби в категория 11-12 годишни. Умут Чауш, Борислав Иванов и Борислав Господинов вдигнаха купата на победителите след поредица от мачове. Турнирът се проведе този уикенд в София. Честито на бургаския тим с треньор Петко Колев и специални поздравления за играта на нашите момчета!

Baner1
baner2
baner3