Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Предстои национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“

По инициатива на: Сдружение „УСМИВКА“ Бургас,  Читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“, с подкрепата на Община Бургас и със съдействието на фирма „Престиж - 96” АД гр. Велико Търново за седма поредна  година сдружение „УСМИВКА“ Бургас съвместно с читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“ организират Национален конкурс за изработка на кукла „ В очакване на Коледа“ – тема на конкурса „С кукла Ная – пея, уча и мечтая!“ Условията на конкурса може да прочетете тук:

 

„Тръгваме на училище, Вирусът-НЕ“

Регионалната здравна инспекция разпространи до всички бургаски училища филма „Тръгваме на училище, Вирусът-НЕ“, предоставен от МЗ във връзка с разпространението на COVID-19 и въведените противоепидемични мерки на територията на Република България.

За да гледате филма, отворете линка

https://www.youtube.com/watch?v=ASZSA69Hc_0

 

 

Иновацията„Изследвам. Уча. Творя“ продължава с научни и забавни експерименти

Чрез научни и забавни експерименти учениците от III в клас ще продължат иновацията си „Изследвам. Уча. Творя“и през учебната 2020/2021 г. Ще придобиват знания чрез съпреживяване и личен допир.

С наблюдения и опити още в първите часове по човек и природа децата установиха някои свойства на водата, а по забавен начин децата научиха каква е структурата на сапуна, как той си взаимодейства с мазнините и защо е едно от най-важните оръжия за борба с микробите.  

Вижте видео: https://vimeo.com/463544433/98b66b644c

Двама петокласници получиха грамотите си от Национален конкурс за изработване на театрални кукли

Поздравления за Марина Маринова и Христо Струменлиев от 5. А клас! Грамотите им вече са в Бургас!
Пожелаваме на двамата още много творчески хрумвания, които да бъдат забелязани и оценени!
 
Baner1
baner2
baner3