Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Първокласници зарадваха медици с мартеници

Сръчните ръце на учениците от 1 г клас  изработиха мартеници за медиците на първа линия от ковид отделението на МБАЛ "Маджуров". Тяхното добро дело беше прието с вълнение и  изненада от д-р Калина Атанасова, сестра Анастасия  Димитрова и санитар Христина Атанасова. 

Вижте първенците от зимния кръг на "Математика без граници"

64 медала спечелиха нашите ученици от „МАТЕМАТИКА БЕЗ ГРАНИЦИ“ – ЗИМА 2021. 14  са златните медалисти, 11 сребърните и 39 бронзовите.

Вижте децата, с които се гордеем!

 

Три четвъртокласнички се класираха за областния кръг на "Знам и мога"

Сияна Петкова от 4. Б клас, Мая Дончева от 4. А клас и Теодора Петрова от 4. А клас се класират за областния кръг на Националната олимпиада „Знам и мога“, който ще се проведе на 27.02 от 9.00 ч. Трите момичета показаха отлични резултати в първия кръг /общински/от състезанието. Сияна Петкова се класира за областния турнир с 45 точки, Мая Дончева с 32.5 точки, а Теодора Петрова с 31.25 точки.
Браво, деца!
Националната олимпиадата „Знам и мога” е интердисциплинарна. Провежда се по тема, която обхваща разнообразни задачи от няколко учебни дисциплини. Форматът на олимпиадата включва 12 задачи със свободен отговор.
Желаем успех на Сияна, Мая и Теди!

Дария Георгиева от 5. А клас е победител в конкурса "Млад Иноватор" 2020/2021

Дария Георгиева от 5. А клас е победител в конкурса "Млад Иноватор" 2020/2021 - Национален ученически конкурс за зелени иновативни идеи. Дария и още петима участници са получили отлична оценка в категория „Творчество“.

Мисията на конкурса е да провокира мисленето на децата в посока опазване на околната среда, да ги стимулира да насочат вниманието си върху реални и практични решения, които биха могли да допринесат за подобряване на условията и средата, в които живеем.

Целта е да се даде възможност за по-нататъшна реализация на проектите, но и да отключи любопитството на участниците към устойчивото развитие като принцип на обединение на екологичното, социалното и икономическото.

Поздравления за Дари!

Подробности може да видите тук: https://www.mladinovator.bg/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B82021?fbclid=IwAR2dDqBJdj9NYPOFbGjUeduMvKVPzKLEW69qnmVhqqyaJYCQOTcQCm-co9k

Над 100 медалисти от II кръг на "Родна реч"

37 златни, 57 сребърни и 26 бронзови медала получиха нашите деца от 2. кръг на състезанието "Родна реч". Браво, първенци! 

Списък с получен брой точки на учениците, участвали в състезанието "Родна реч" II кръг може да видите тук.