Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Още награди в сферата на изобразителното изкуство

Рисунките на Рая Замфирова от 5. А кл. и на Адриана Шербетова 2. Г. клас за Националния конкурс "Водата - извор на живот".
Поздравления, деца!
 
ВиК-Бургас отбеляза Световния ден на водата с традиционна ежегодна изложба с рисунки на талантливи деца от град Бургас. От 51 отличени рисунки можем да се похвалим с нашите две елфически художнички Елица Паскалева на 7 г. и Магдалена Сулакова на 11 г.
Браво!
 

И петокласничка с първа награда от "Водата - извор на живот"

Нашите талантливи художници рисуваха с удоволствие за конкурсите, посветени на водното богатство на планетата. За Националния конкурс "Водата - извор на живот" по традиция изпращат творби от цялата страна, а и от чужбина. Над 800 рисунки и 40 приложни творби на деца от всички рисувателни школи, специализирани паралелки, читалища и училища на България. Рисувалната школа към ОУ "Георги Бенковски" спечели цели 2 първи награди: Даниел Стоев от 4.Б кл. - първа награда/ за което отличие вече писахме/ и Теодора Петрова от 5.А кл. също първа награда. Честито на наградените и успех на всички талантливи деца, които творят в рисувателната школа!
Рисунката с чаплата е на талантливата Теодора Петрова

Две наши талантливи художнички с първо и второ място

С първо и второ място можем да поздравим две наши талантливи художнички от 6-ти и от 5-ти клас. Тези отличия те спечелиха в Пети национален конкурс за рисунка и приложно изкуствоНарисувай историята” 2022г.