Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Още една награда от НЧ "Фар-1946 г." за наша ученичка

Стела Пеева от 5. б клас получи грамота и книга за спечеленото първо място от Първи национален конкурс за рисунка и литературна творба , посветен на Никулден. Организатор на конкурса бе Народно читалище "Фар-1946 г."-град Бургас.
Поздравления, Стела!

Седмокласничка втора в Бургас в конкурс за компютърна рисунка

Седмокласничката Дарина Мирева спечели второ място в конкурс за компютърна рисунка, организиран от Ротари клуб Бургас Пиргос, Община Бургас и ЦПЛР Бургас. Мотото на конкурса бе „Аз, моят град и морето“. В него взеха участие над 200 деца и ученици от Бургас в раздел „Рисунка“ и над 20 творци в раздел „Компютърна рисунка“.
Поздравления, Дарина!

Първа награда от конкурс за рисунка за наша третокласничка. Грамота получи и нейният класен ръководител

Поздравления за Таня Стоичкова от 3. б клас и за нейния класен ръководител г-жа Жана Севриева. Таня получи първа награда от конкурс за рисунка на тема "143 години от Освобождението на България от османско иго", организиран от Община Бургас и НЧ "Фар - 1946 г". Грамотата за г-жа Севриева е за високо педагогическо майсторство.

 

Третокласничка с първа награда от национален конкурс за рисунка

Третокласничката Туче Али спечели първо място в първа възрастова група в XIV Национален конкурс за детска рисунка "Под дъгата на детството"Сандански 2021.
Честито първо място, Туче! Поздравления!