Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Петокласник е награден от Община Бургас за постижения в областта на изобразителното изкуство

Петокласникът Христо Струменлиев бе награден с грамота от кмета на Бургас Димитър Николов за постижения в областта на изобразителното изкуство. Христо се изявява в Ателие за самоделия към НЧ "Изгрев-1909 г." Бургас. Грамотата е по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Поздравления за Христо!
 

Наградиха четвъртокласничка, взела втора награда от конкурс за рисунка "Ботев - Пътят..."

Теодора Петрова от 4. "а" клас е отличена с втора награда от Националния конкурс за рисунка "Ботев - Пътят..." , организиран от Община Враца и Младежки дом – Враца, съобщи нейният учител по изобразително изкуство г-жа Милена Димитрова. Конкурсът, в който взеха участие много млади творци от всички краища на България, бе по повод 145 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета.
Поздравления за Теодора!

Още една награда от НЧ "Фар-1946 г." за наша ученичка

Стела Пеева от 5. б клас получи грамота и книга за спечеленото първо място от Първи национален конкурс за рисунка и литературна творба , посветен на Никулден. Организатор на конкурса бе Народно читалище "Фар-1946 г."-град Бургас.
Поздравления, Стела!

Първа награда от конкурс за рисунка за наша третокласничка. Грамота получи и нейният класен ръководител

Поздравления за Таня Стоичкова от 3. б клас и за нейния класен ръководител г-жа Жана Севриева. Таня получи първа награда от конкурс за рисунка на тема "143 години от Освобождението на България от османско иго", организиран от Община Бургас и НЧ "Фар - 1946 г". Грамотата за г-жа Севриева е за високо педагогическо майсторство.