Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

62 медала от "Математика без граници" - есенен кръг

62 медала получиха учениците на ОУ „Георги Бенковски“ от есенното издание на математическия турнир „Математика без граници“. 11 са златните медалисти, 18 - сребърните, а 33 - бронзовите. В престижното състезание взеха участие 114 ученици.

 

Честито на победителите!

 

Внушителен брой медали от "Многознайко"- "Млад художник"

Внушителен брой медали отново за учениците на ОУ "Георги Бенковски" от Национални състезания "Многознайко"  - "Млад художник" есенен кръг.

Честито на всички деца, получили призови места!

Наши деца наградени от Националния конкурс "Морето не е за една ваканция"

Завърши Националният конкурс "Морето не е за една ваканция" на МОН, НДД, РУО- Бургас, Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие.
Радостни сме да поздравим две наши момичета!

Книга на БНР Бургас събра приказни истории на наши ученици

Приказни истории, създадени от  наши ученици , са отпечатани в петата поредна книга на БНР Бургас. За нас е голяма гордост, че илюстрациите на корицата са на нашата бивша възпитаничка София Железнова, която от тази учебна година  е ученичка в ППМГ Бургас. София също участва и със своя история в книгата.

Повече за инициативата на БНР Бургас , в която се  включиха десетки наши деца, любители на словото, може да видите, като отворите линка. В статията са поместени имената и заглавията на произведенията на учениците от ОУ „Георги Бенковски“.

Поздравяваме всички деца за творческия успех!

 

https://bnr.bg/burgas/post/101526564/prikazni-istorii-s-bnr-burgas-za-peta-poredna-godina?fbclid=IwAR2FZdNNW1MstsnprtECVYD7fIP6vwwl2J2cBloJfXO1CFfGykgxXxjMY-Q