Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Книга на БНР Бургас събра приказни истории на наши ученици

Приказни истории, създадени от  наши ученици , са отпечатани в петата поредна книга на БНР Бургас. За нас е голяма гордост, че илюстрациите на корицата са на нашата бивша възпитаничка София Железнова, която от тази учебна година  е ученичка в ППМГ Бургас. София също участва и със своя история в книгата.

Повече за инициативата на БНР Бургас , в която се  включиха десетки наши деца, любители на словото, може да видите, като отворите линка. В статията са поместени имената и заглавията на произведенията на учениците от ОУ „Георги Бенковски“.

Поздравяваме всички деца за творческия успех!

 

https://bnr.bg/burgas/post/101526564/prikazni-istorii-s-bnr-burgas-za-peta-poredna-godina?fbclid=IwAR2FZdNNW1MstsnprtECVYD7fIP6vwwl2J2cBloJfXO1CFfGykgxXxjMY-Q

 

Първо място за Стела Пеева в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"

Петокласничката Стела Пеева е класирана на Първо място във втора възрастова група в областния етап на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" Бургас 

Протокол от проведения областен етап на конкурса 

Поздравления, Стела!

 

Теодора Петрова от 4. А клас отново с награда за рисунка

Рисунката на четвъртокласничката Теодора Петрова взе първо място в Националния конкурс „Ветеринарният лекар- лечител на човечеството“. Конкурсът бе организиран от Министерството на образованието и науката, Националния дворец на децата, НПГВМ „Иван Павлов“ гр. Стара Загора.
Поздравления за Теодора!

Наша шестокласничка с приз "Дете на годината"

Шестокласничката Надежда Атанасова, която се състезава за карате клуб "Цанев", бе отличена с приз "Дете на годината" в категория спорт за постиженията завоювани през 2020 година, а инструкторът на клуба Йован Атанасов с приз "Детски треньор на годината".
Честито голямо признание на Надя!
 
Снимка: Флагман

Петокласник е награден от Община Бургас за постижения в областта на изобразителното изкуство

Петокласникът Христо Струменлиев бе награден с грамота от кмета на Бургас Димитър Николов за постижения в областта на изобразителното изкуство. Христо се изявява в Ателие за самоделия към НЧ "Изгрев-1909 г." Бургас. Грамотата е по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Поздравления за Христо!