Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Наши деца наградени от Националния конкурс "Морето не е за една ваканция"

Завърши Националният конкурс "Морето не е за една ваканция" на МОН, НДД, РУО- Бургас, Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие.
Радостни сме да поздравим две наши момичета!

Книга на БНР Бургас събра приказни истории на наши ученици

Приказни истории, създадени от  наши ученици , са отпечатани в петата поредна книга на БНР Бургас. За нас е голяма гордост, че илюстрациите на корицата са на нашата бивша възпитаничка София Железнова, която от тази учебна година  е ученичка в ППМГ Бургас. София също участва и със своя история в книгата.

Повече за инициативата на БНР Бургас , в която се  включиха десетки наши деца, любители на словото, може да видите, като отворите линка. В статията са поместени имената и заглавията на произведенията на учениците от ОУ „Георги Бенковски“.

Поздравяваме всички деца за творческия успех!

 

https://bnr.bg/burgas/post/101526564/prikazni-istorii-s-bnr-burgas-za-peta-poredna-godina?fbclid=IwAR2FZdNNW1MstsnprtECVYD7fIP6vwwl2J2cBloJfXO1CFfGykgxXxjMY-Q

 

Внушителен брой медали от "Многознайко"- "Млад художник"

Внушителен брой медали отново за учениците на ОУ "Георги Бенковски" от Национални състезания "Многознайко"  - "Млад художник" есенен кръг.

Честито на всички деца, получили призови места!

Първо място за Стела Пеева в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"

Петокласничката Стела Пеева е класирана на Първо място във втора възрастова група в областния етап на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" Бургас 

Протокол от проведения областен етап на конкурса 

Поздравления, Стела!