Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Третокласник спечели 2-ро място в конкурс на РИОСОВ - Бургас


Във връзка със Световния ден на влажните зони 2022 г. РИОСОВ - Бургас организира конкурс за детска рисунка '' В търсене на забележителности в резерват Ропотамо ''.
Всички ученици от III а клас се включиха. Имаме и победители.

Децата от ресурсната група отново ни зарадваха с успехите си

Ученици от ОУ "Георги Бенковски" гр. Бургас, заедно със своя учител Красимира Димитрова - Митева - специален педагог към РЦПППО гр. Бургас, взеха участие в националния конкурс за детска рисунка на тема „Моята Коледна мечта“, който се организира от „Нет Ит“ ЕООД - София. Всяко от децата получи Грамота за отлично представяне.
Децата от ресурсната група изработиха и изключително интересни кукерски маски на тема: "Фолклор на етносите". Във всяка от тях те вложиха огромно старание, за да я направят по-интересна и страшна.
Поздравления!

Над 100 медалисти от "Родна реч" - зимен кръг

69 златни, 25 сребърни и 40 бронзови медала спечелиха нашите ученици от състезанието по български език и литература "Родна реч" - зимен кръг от поредицата "Многознайко". Браво на всички класирали се на призовите места!

ОУ"Георги Бенковски " получава наградата" Щъркелово ято"

Финалът за творческата година на рисувателната школа към ОУ"Георги Бенковски" слагаме с резултатите от Международния конкурс "Роди се дете - Син ни се даде". Ръководителят на списанието за детско творчество "Щъркел" г-жа Маргарита Друмева написа: "И тази година, както и през миналите издания на конкурса, вашите творби, скъпи малки приятели, ни вземат дъха. Вие сте истинското съкровище на нацията и ако трябва да посочим нещо, с което да се гордеем, то това сте вие и вашият гигантски талант! Разбира се, зад вашите изключителни постижения стои и гигантски труд - вашият и на вашите ръководители. Всички те заслужават нашата почит и уважение."
Честито на всички отличени! Честито ни Рождество Христово и нека 2022 година бъде началото на много успешни и добротворни години за всички нас! , пожелава г-жа Милена Димитрова.
ОУ"Георги Бенковски " получава наградата" Щъркелово ято", която се дава за това, че подкрепя и подпомага развитието на дарбите и талантите на надарените ученици.