Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Четвъртокласничка спечели грамота от конкурс за изработване на кукла (2)

Теодора Петрова от 4.а клас спечели грамота за участие в Седмия национален конкурс за изработка на кукла "В очакване на Коледа". Темата на конкурса тази година бе "С кукла Ная - пея, уча и мечтая!"
Поздравления, Теди!

Рисунка на Стела Пеева е поместена в онлайн списанието "Щъркел"

Рисунката „Исус Христос влиза в Ерусалим, почетен като цар“ на нашата петокласничка Стела Пеева, възпитаник на Рисувалня „Елфина“, е поместена в онлайн списанието за ученическо творчество „Щъркел“,сподели ръководителят на школата г-жа Милена Димитрова. В статията има информация и за самата Стела, както и нейни снимки.
Поздравления за нашия талант!

 

 

Наша ученичка спечели първа награда от Международния конкурс "С очите си видях бедата"!

  • Публикувана на Понеделник, 07 Декември 2020 10:35
Теодора Петрова, която беше в трети клас, когато нарисува тази рисунка, а сега е в четвъртък, е отличена с първа награда от Международния конкурс "С очите си видях бедата"!
"Честито, Теди! Рисувай и се бори всичко така упорито!" - пожелава нейн учител г-жа Милена Димитрова. Към тези пожелания се присъединяваме и ние!

Христо Струменлиев с първа награда от конкурс за рисунка!

Петокласникът Христо Струменлиев спечели първо място в раздел изобразително изкуство в Първи национален конкурс за рисунка и литературна творба, посветен на Никулден. Организатор на конкурса е Община Бургас и НЧ „Фар - 1946“.
Честито ново голямо постижение на Христо!
 
 

Браво, деца!

Награди за нашите малки художници от конкурси и пленери

Baner1
baner2
baner3