Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Златен и бронзов медал за наши деца от "Математика без граници" - финал

Димитър Райков от 1.В клас спечели златен медал, а Лъчезар Минев от 2. В клас спечели бронзов медал на финала на международния турнир "Математика без граници", който се проведе в гр. Несебър.
Поздравления за Лъчо и Митко! Пожелаваме им още много успехи!

Сияна Цветкова от 6. Б клас бе наградена от президента на Република България

Сияна Цветкова от 6. б клас бе наградена от президента на Република  България г-н Румен Радев заради демонстрираните от нея високи спортни постижения по време на „Президентския тест“ на 18. май т. г. в гр. Ямбол. Сияна бе единственият представител от Бургас, който  присъства на този форум на високо ниво, състоял се на 21.юни в Гербовата зала на "Дондуков" 2. Шестокласничката получи от президента Радев  почетния знак на инициативата "Спортувай с президента".

Първо място за рисунка на Пея Иванова

Щастливи сме да се похвалим с първото място на талантливата Пея Иванова от 6. Б клас в националния конкурс "Ветеринарният лекар - лечител на човечеството". "Конкурсът е с тема, която е любима на много деца в школата ни, организиран е от Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван Павлов" - Стара Загора", заяви преподавателят по изобразително изкуство на Пея - г-жа Милена Димитрова от Рисувалня "Елфина". Честито за отличието!

Повод за гордост след конкурс на Читалище "Изгрев 1909"

Нелия Димова от 3.Б клас спечели 1. място, а Лъчезар Минев от 2.В клас - 2. място в националния конкурс за рисунка и литературна творба "Мечта", организиран от ЧиталищеИзгрев 1909“. Двете деца впечатлиха журито със своите рисунки. В същото време Стилияна Василева от 5. б клас спечели второ място за своята литературна творба. Конкурсът се провежда за четвърта поредна година и вече набира широка популярност.

Браво, деца!