Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Второ място за наш ученик от състезание по фехтовка

Никола Денев от 6. а клас отново взе приз от състезание по фехтовка за Купа "Бургас". Шестокласникът спечели сребърен медал от състезанието, състояло се този уикенд. В неговата възрастова група са взели участие шест състезатели.
Браво, Никола!

Седмокласник с първа степен от Международната дистанционна олимпиада “KINGS“

Пламен Колев от 7. А клас постигна изключително добри резултати по български език в своята възрастова група от Международната дистанционна ученическа олимпиада “KINGS“. Пламен е удостоен с първа степен, което означава, че е успял да покрие максималния брой точки от тестовете. Състезанието се проведе на няколко етапа, като на всеки от етапите седмокласникът се справи отлично. Олимпиадата включваше тестови задачи, както и въпроси с отворен отговор.
Поздравления за Пламен Колев за заслуженото международно отличие!

Две момичета са отличени в конкурс за рисунка на тема „Св.Трифон Зарезан”

Божидара Славова от 4.А клас е отличена с втора награда в конкурса Свети Трифон Зарезан. Лилия Илиева от 3. А е отличена с поощрителна награда. Конкурсът-изложба за детска рисунка на темаСв.Трифон Зарезане посветен на традиционния празник на лозаря и винаря - Трифон Зарезан и на Деня на Община Сунгурларе – 14 февруари и се провежда за 17. поредна година в гр. Сунгурларе.

Поздравления за малките ни художнички!