Иновативно училище

Електронен дневник

Закуска 1-4 клас

Електронен стол

Проект "Образование за утрешния ден"

Еразъм +

Проект "Равен достъп"

Проект "Равен достъп"

Похвални резултати от областната олимпиада по БЕЛ за наши петокласници

Петокласничките Мария Манчева и Михаела Костадинова показаха отлични резултати на областната олимпиада по БЕЛ. Двете момичета са оценени съответно с по 27 и 26 точки при максимални 30. Най-високият резултат тази година сред техните връстници в областния кръг е 29 точки. Близо 80 деца от областта, които бяха излъчени от своите училища да продължат във втори кръг на най-престижното състезание по БЕЛ за годината, писаха трансформиращ преразказ от името на герой.
Поздравяваме Мария и Михаела за заслужения успех!
 

"В духа на коледните празници" и нашите наградени момичета

"В духа на коледните празници" можем да се поздравим с наградите за нашите талантливи художници, отличени в едноименния конкурс. Благодарим на организаторите от читалище "Христо Ботев 1937"-Бургас! Бидейки домакини на цели три национални конкурса в нашия град, те се превръщат в притегателен център за детско творчество на школи от цялата страна и чужбина.
Честита втора награда за Магдалена Сулакова от 6.А клас и трета награда в международното класиране за Александра Варламова от 7. Б кл.

Христо Струменлиев нарисува Бащата на Бургас и спечели специалната награда в национален конкурс

С рисунката си, носеща заглавие " Коджакафалията - Бащата на Бургас", седмокласникът Христо Струменлиев спечели специалната награда на Народно читалище „Фар - 1946“ гр. Бургас. Конкурсът, който е национален, бе посветен на Никулден и се провежда за трета поредна година. В него  участват ученици от цялата страна със свои рисунки и литературни  творби.

Поздравления, Христо! Творбата ти е впечатляваща!

 https://www.facebook.com/emilia.dikova/posts/pfbid0VVJmt3BnHYLs4Vcw45YW3X3CptJu92xWjgAGd5yn3SpSHbsYbLpAJBi6gjho1aksl