Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Двама петокласници получиха грамотите си от Национален конкурс за изработване на театрални кукли

Поздравления за Марина Маринова и Христо Струменлиев от 5. А клас! Грамотите им вече са в Бургас!
Пожелаваме на двамата още много творчески хрумвания, които да бъдат забелязани и оценени!
 

Кметът на Монтана награди Христо Струменлиев за рисунката "Ледено хоро"

Петокласникът Христо Струменлиев бе награден лично от кмета на Монтана за рисунката си "Ледено хоро". Церемонията по награждаването се състоя в град Монтана, а рисунката на нашия талантлив ученик е поставена в изложбена зала в града. Със своето произведение Христо спечели втора награда в международния конкурс за детска рисунка „Тъпан бие, хоро се вие“ . Нашето момче бе удостоено и с поощрителна награда с друга своя рисунка "Костадинско хоро". Конкурсът се проведе в рамките на Международните празници на духовите оркестри „Дико Илиев“. Във форума участваха деца от 26 държави и 38 населени места в България.
От Община Монтана изпратиха поздравителен адрес до ръководството на нашето училище с благодарност за подкрепата към Христо Струменлиев и всички талантливи деца, които под ръководството на г-жа Дани Атанасова развиват своите естетически умения и имат впечатляващи постижения в изобразителното изкуство. Поздравлението завършва с пожелание за успех към целия педагогически екип на ОУ "Георги Бенковски" и още много награди за Христо!
Поздравления!

Даниела Генова с второ място от международен конкурс за рисунка

Школата по изобразително изкуство към ОУ"Георги Бенковски" отново взе награда. Този път от престижния международен конкурс "Заедно в 21 век". Това съобщи ръководителят на школата г-жа Милена Димитрова. Даниела Генова от 4. А клас бе удостоена от журито на конкурса с втора награда. Горди сме да представим рисунките на нашите участници: Даниела Генова 4. А клас и Мая Петрова 6. Б клас.
Успех и занапред, скъпи деца!

Имаме наградени творби на наши деца от регионален конкурс

Имаме наградени творби на наши деца от РК Пленер " По стъпките на саблеклюна 2020"-Атанасовско езеро!
Честито на Дария Георгиева от 5.А клас, отличена с първо място и на Даниел Стоев от 3. Б клас, отличен с трета награда!
Браво, талантливи деца!

В „АзБуки“ отбелязаха първото място на наша ученичка в конкурс за рисунка

Името на Теодора Петрова от 3. Б клас е поместено в статия в последния брой на Националното издателство за образование и наука „АзБуки“. В дописката е посочено, че Теодора Петрова от ОУ „Георги Бенковски“ гр. Бургас е победител в първа възрастова група в раздел „Рисунка“ в Националния конкурс „Вълшебният свят на Ангел Каралийчев“, който е част от Националния календар на МОН. „Изключително сме горди с това постижение“- коментира учителят по изобразително изкуство на Теодора г-жа Милена Димитрова. Представяме ви рисунката, с която Теди спечели призовото първо място.
Поздравяваме нашата третокласничка и й пожелаваме много творчески успехи!
Baner1
baner2
baner3