02.10-13.10 2017 г.

                                                                     ,,ТОДОРКА ЙОРДАНОВА“ЕООД

                                                                             Обедно меню

                                              02.10-13.10.2017 г.

 

02.10.2017 г.

03.10.2017 г.

04.10.2017 г.

05.10.2017 г.

06.10.2017 г.

Супа пиле варено  0,150 гр.

Леща яхния 0,150 гр.

Плод 0,200 гр.

Хляб по утвърден стандарт

Таратор  0,150 гр.

Мусака 0,150 гр.

Кисело мляко  0,150 гр.

Пълнозърнест хляб

Борш със свинско месо

0,150гр.

Славянски гювеч 0,150 гр. Кисело мляко с конфитюр 0,150 гр.

Хляб по утвърден стандарт

Таратор   0,150 гр.

Свинско със стар фасул  0,150 гр.

Бисквитена торта  0,150 гр.

Пълнозърнест хляб

Супа от риба по рибарски

0,150 гр.

Пиле печено с г-ра   0,150 гр.

Плод 0,200 гр.

Хляб по утвърден стандарт

09.10.2017 г.

10.10.2017 г.

11.10.2017 г.

12.10.2017 г.

13.10.2017 г.

Таратор 0,150 гр. Пил.бутче с г-ра 0,150 гр.

Плод 0,200 гр.

Хляб по утвърден стандар

Супа от свинско месо 0,150 гр.

Леща яхния  0,150 гр.

Ашуре   0,150 гр.

Пълнозърнест хляб

Таратор   0,150 гр.

Пиле  с ориз 0,150 гр.

Макарони на фурна 0,150 гр.

Хляб по утвърден стандарт

Пилешка супа 0,150 гр. Грах яхния 0,150 гр. Компот  0,150 гр.

Пълнозърнест хляб

Боб чорба

0,150 гр.

Риба с г-ра  0,150 гр.

Плод  0,200 гр.

Хляб по утвърден стандарт

 

Baner1
baner2
baner3