Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Звънецът звъни!

Честит първи учебен ден!
УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ И ГОСТИ,
В началото сме на новата учебна година. Започваме я , както винаги с ентусиазъм и творческо вдъхновение, макар и да знаем, че тя ще е различна в условията на Ковид. Световната пандемия промени нашия начин на живот, както личния, така и професионалния. Научихме се да сме по-отговорни към собственото си здраве и това на околните. Нека продължим да спазваме указанията на компетентните органи, за да преминем и това препятствие.
Радвам се, че днес виждам пред себе си толкова усмихнати и отворени за знания деца, които с нетърпение очакват първия училищен звънец. След малко той ще удари за вас - първокласници и петокласници, които сте тук, както и за всички наши ученици, които очакваме да заемат своите места в класните стаи.
Знанието е сила, която води човечеството напред, а интересът към знанието идва с първите учители.
Скъпи първокласници, вие днес ще бъдете поети от учителите, които ще поставят най-голямата следа във вашия живот. Те ще ви научат на най-ценното – да четете и пишете. Запомнете, че грамотният човек преодолява всички препятствия.
Пораснали петокласници, радвам се, че отново сме заедно! Бъдете упорити и учете, за да може отново да сме горди с вашите успехи!
Уважаеми колеги, пожелавам ви успешна, здрава и присъствена учебна година! На добър час!
Петко Георгиев
Директор на ОУ "Георги Бенковски" гр. Бургас
Baner1
baner2
baner3