Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

От понеделник в ОУ „Г. Бенковски” няма да се провеждат редовни учебни часове, а ще се прилагат различни форми на обучение в електронна среда

От понеделник, 16.03.2020 г., в ОУ „Георги Бенковски” няма да се провеждат редовни учебни часове, а ще се прилагат различни форми на обучение в електронна среда.

Със Заповед на министъра на здравеопазването до 29 март 2020 г. се преустановяват учебните занятия и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени училища, екскурзии и други) в училищата, университетите и в другите обучителни институции и организации. Тази мярка е част от взетите противоепидемичните мерки на територията на Р България.

Днес всеки класен ръководител ще информира родителите и учениците от съответният клас за начина за провеждане на обученията в електронна среда. Моля, следете редовно съобщенията в платформата ШКОЛО. За провеждането на часовете е необходим интернет и компютър. Настояваме учениците да проявят сериозно отношение към предстоящото следващите седмици обучение . Молбата ни към родителите е да следят за контрол.

И още по темата:
Кметът на Бургас Димитър Николов разпореди множество превантивни мерки.

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/41827

Пожелаваме на всички наши ученици и техните родители здраве!

Baner1
baner2
baner3