Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Състезание ви предизвиква да мислите логически. Очакват ви награди

Забавно и нестандартно състезание по нареждане на пъзели ще се проведе в събота в пространството пред Експозиционен център „Флора“ от 11.00 часа.

 Събитието ще включва забавни игри, демонстриране на добра логическа мисъл и възможност за спечелване на награда. Негови организатори са световноизвестният математик доктор Вен Хсиен Сун - председател на Изпълнителния комитет на Международното математическо състезание, и Община Бургас. Мотото на състезанието е „Предизвикателство за малки и големи“, което недвусмислено показва, че възрастови бариери за участниците няма.

Шест вида логически пъзели ще бъдат предоставени на състезателите. Те са съставени от геометрични елементи, които трябва да бъдат подредени в обща фигура. Решаването на подобни задачи помага изключително много за развиването на логическото мислене.

Тези състезатели, които се справят най-добре с поставените задачи, ще получат награди. Състезанието е добра възможност за деца, ученици, учители и родители, както и за всички любители на логическите игри, да открият една нова възможност за забавление в свободното време.

 

 

Baner1
baner2
baner3