Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Първокласнци се представиха блестящо във викторина по англиски език

За трета поредна година в Бургас се проведе викторина по английски език за учениците от първи клас. В събитието, което е част от програмата за ранно чуждоезиково обучение на Община Бургас, взеха участие и деца от ОУ „Г. Бенковски”.

Във викторината участваха 7 отбора, които равностойно пребориха сили в петте кръга. Първите три кръга бяха с различни по вид и степен на трудност задачи, в които децата доказаха своите отлични умения за говорене, слушане и писане на английски език, чрез много игри и песни, а в последния кръг децата доказаха и своите артистични умения чрез авторско изпълнение. Тук нашият отбор “Бенковчета“ се представи блестящо с драматизация на приказката “The warm mitten“, с която спечели овациите на всички присъстващи. За своите постижения децата получиха подаръци, осигурени от Община Бургас и Авиомузея в кв. Сарафово.

Организаторите на събитието в лицето на Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие връчиха на нашите първокласници и техния ръководител – г-жа Яна Вълчева, грамоти за отлично представяне във викторината.

Поздравяваме отличилите се първокласници и техния ръководител - г-жа Вълчева!

 

Baner1
baner2
baner3