Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Активни и здрави

Този уикенд бургазлии ги очаква масова отворена тренировка по плуване. Събитието ще премине под мотото "Бургас плува" и е част от програмата "Активни и здрави" на Община Бургас. Организаторите очакват родители, деца, учители и треньори на 31 март в "Парк Арена ОЗК" от 11.00 часа. Специален гост ще е хип-хоп и R'n'B изпълнителя VenZy, посланик на кампанията.

Програмата на събитието включва запознаване и демонстрации на основните стилове на плуване, игра на водна топка, забавни интерактивни игри, водени от треньори и състезатели по плуване.

Желаещите могат да заявят участието си на адрес: http://bit.ly/burgas-pluva-uchastnici

Тези от вас, които изявят желание да станат част от Екип Доброволец, могат да се регистрират тук: http://bit.ly/burgas-pluva-dobrovolci

Организаторите обявиха предварително правила за ползване на басейна, които на място също ще бъдат изложени.

От 16.00 часа започва концерт на хип-хоп изпълнителя VenZy , който ще изпее някои от най- големите си хитове на откритата малка сцена до часовника, част от инициативата "БулевАрт" на Община Бургас. Рапърът ще поведе кратък крос, в който могат да се включат всички желаещи, до открита сцена "Охлюва" в Морската градина, където концертът ще продължи.

Baner1
baner2
baner3