Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Повод за гордост в навечерието на Коледа

  • Публикувана на Понеделник, 24 Декември 2018 07:07

 В навечерието на Коледа детското онлайн списание "Щъркелите" публикува резултатите от Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде". Ето ги и нашите победители: "Голямата награда" се дава на Мая Петрова от V „б” клас за рисунката ѝ "Божията благодат от небето" и на Лилия Петрова от IV „в” клас за рисунката "Исус Христос влиза в Ерусалим". Стела Пеева от III „б” клас получава "Специална награда" за рисунката "Коледари". Това съобщи ръководителят на рисувателна школа „Елфина” г-жа Милена Димитрова.

  150 деца и младежи на възраст от 4-6 до 18 години участваха тази година в Международния конкурс "Роди се дете, Син ни се даде"-2018 г., от 6 държави - България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Италия, Канада. Творбите бяха публикувани на 6 езика.

  "Най-големите победители успяват да надмогнат нещо у себе си, да победят малкото зло пламъче, което от време на време се разгаря в душата. Понеже тя, душата, все се стреми към доброто и красивото, а това го има най-изобилно в празника Рождество Христово”. Това написа създателката на детското онлайн списание "Щъркелите" и организатор на конкурса г-жа Mаргарита Друмева.

Baner1
baner2
baner3